Om os

I relationen til de unge udvises tillid, tiltro, troværdighed, tydelighed og nærvær.

De anbragte børn kommer fra forskellige vilkår med hver deres individualitet. Med udgangspunkt i KRAP og med fokus på relationen og en anerkendende tilgang skaber vi optimale trivsels- og udviklingsbetingelser for den enkelte, i et hus med ekstra høj normering.

I relationen til de unge udvises tillid, tiltro, troværdighed, tydelighed og nærvær.

Vi bestræber os på, at gruppen fungerer harmonisk og socialt sammen. Via fælles aktiviteter, ferie og tiltag forsøger vi at skabe et fællesskab og sociale relationer mellem dem.

Vi arbejder især ud fra disse begreber:

 

Anerkendelse

Vi arbejder anerkendende, hvor de voksne møder barnet uden forudindtagede holdninger og ser det enkelte barn, som det er med dets egne forudsætninger. Vi ser barnet som et individ med retten til egen oplevelse af de situationer, der udspiller sig i deres liv.

 

Relationer

Vi ser gode relationer som en forpligtende forbindelse til et andet menneske. At blive mødt med forståelse, omsorg og tillid er samtidig en forudsætning for trivsel og dermed gode udviklingsbetingelser.


Ressourcefokuseret

Vi tager udgangspunkt i dét, der lykkes. Vi har fokus på barnets styrker, så barnet forbliver i positive udviklingszoner.

 

Struktur

Vi ser struktur som generelle og individuelt tilpassede rammer, som igennem forudsigelighed og genkendelighed skaber tryghed.

 

Konsekvens

Vi ser konsekvens som et udfald eller en reaktion af en handling. Handling og konsekvens bør så vidt muligt passe sammen.

Vi søger at forstå de unges adfærd og hensigter, forklarer og bevidstgører om evt konsekvenser ved bestemte valg/situationer, og i samråd med dem drøftes/finder vi alternative handleforslag.

 

Kontakt os

+45 22 61 44 44

Østerbyvej 3, Radsted, 4990 Sakskøbing

kontakt@opholdsstedetoesterly.dk

CVR 32386547