Anbefalinger

En af de ting som i særlig grad gør indtryk ved Østerly, er personalets respektfulde og omsorgsfulde tilgang til de børn, som de har ansvar for.

Peter Nielsen – Familieplejekonsulent fra Gladsaxe Kommune udtaler:

Gennem de seneste 3 år har jeg som familieplejekonsulent i Gladsaxe kommune haft et tæt samarbejde med Østerly omkring en anbragt ung. I mit arbejde besøger jeg adskillige opholdssteder hvert år, for på den baggrund at vurdere, hvilke der kunne være gode for vores børn og unge at anbringes på. Allerede efter mit første besøg på Østerly var jeg ikke i tvivl om, at netop dette sted var det helt rigtige for os at samarbejde med.

En af de ting som i særlig grad gør indtryk ved Østerly, er personalets respektfulde og omsorgsfulde tilgang til de børn, som de har ansvar for. Selv i modgangstider, og når ønskerne for de unge ikke så let lader sig realisere, bliver tonen og tilgangen ved med at være kærlig og støttende.

I Gladsaxe værdsætter vi samarbejdet med Østerly. Dette gælder både de formelle sider af samarbejdet så som statusskrivelser og opfølgningsmøder men ligeledes den løbende kommunikation, der i perioder kan være nødvendig.

Det er et privilegie for os og trygt for de anbragte børns forældre, når det både kan ses og mærkes, at der bliver gjort en særlig indsats for at give børn og unge et godt afsæt for fremtiden. Dette formår de i høj grad på Østerly.

Henrik – ung på Østerly udtaler:

“Nogen vil kalde det her et opholdssted.

Jeg vil kalde det en familie, en meget stor og skøn familie…”

Kontakt os

+45 22 61 44 44

Østerbyvej 3, Radsted, 4990 Sakskøbing

kontakt@opholdsstedetoesterly.dk